martes, 22 de febrero de 2011

PAN NEGRO-PA NEGRE

Vaig començar aquest blog escrivint en castellà perque segons em deien així arribaría a més gent. Però, després d'haver vist l'èxit de PA NEGRE, una película íntegrament en català, a l'última entrega dels premis amb més rima (en castellà això si) i més importants del cinema espanyol he pensat: que cony! escriuré en la llengua que millor m'expresso i que és el català. Ja m'agradaria poder escriure aquest blog en xinès, anglès, siuajili.... i sense cap mena de problema, pim pam, ara en pim i ara en pam. No és una qüestió de reclamar identitat, ni mandangues d'aquestes, sinò d'escriure en la llengua que millor t'expresses. I parlant de coses negres, el que verdaderament era un forat negre era el nostre bany. Canvi radical de tema ho sé. El nostre bany  d'orígen venía amb unes rajoles blaumarí que nosaltres vem fer pintar de blanc, una pintura que ja es queia a trossos. La finestra de fusta també feia fàstig de veure. Total! que sobretot pel bany vem decidir fer les obres...


i aquí acaba aquest post...
y aquí acaba este post...
Here it ends this post...
ici il achève ce post....
Hier beendet es diesen Posten.






6 comentarios:

  1. El català mola. I pa negre també, a veure si la mireu, palamordedéu!! Per cert, mai m'havia adonat que el vostre bany fos així: o és que era poc fotogènic???

    ResponderEliminar
  2. jajajaja, doncs clar que sí, Reformer! en català, que de moment, els qui et seguim també l'entenem. Que si et poses a fer els posts en suajili vas al Google translate i sense cap problema, tradueix la mar de bé.

    I seguint el teu ordre, el bany, el meu té la mateixa pinta que el de la foto palamordedeu (com diria una amiga)!
    Si tens alguna idea de com fer-li una neteja de cara sense haver de gastar molts diners t'ho agrairé.

    ResponderEliminar
  3. Falta la cortina, Àngela, blau-marí, i l'armari blau, també, i el mirall amb el prestatjet blau, també, què n'heu fet? aaahhhh ja ho sé, re-col.locat :).
    i clar, sense l'atrezzo blau marí el bany queda molt desangelat, tret dels tocs de pintura saltada

    ResponderEliminar
  4. Doncs com diu la Laia, aquesta es la fila que feia el nostre bany una vegada buidat i tret tot l'atrezzo. ja no teníem prous ampolles de sabó i xampú per tapar "els desconchones de pintura. Per cert Laia ara hi ha molts porcelànics de diferents preus que es col.loquen en sec, sense necessitat d'obra i es una bona solució i molt més neta que la pintura.

    ResponderEliminar
  5. Això està molt mooooooooooort! Actualizando, que también es gerundio...

    ResponderEliminar
  6. Eooooooo, toc toc, que hi ha algú? Deu ser veritat que les reformes t'absorveixen tot el temps i la energía ;-)

    ResponderEliminar